Českou poštou - platba předem - 90 Kč
Českou poštou - dobírka - 150 Kč
Slovensko -platba předem - 150 Kč
Košík
0
Objednávky zasíláme standardně. Doporučujeme objednat si knihy domů. Osobní převzetí do odvolání neposkytujeme.
Vykupujeme celé knihovny, sbírky a pozůstalosti. tel : 601118787. Vykupujeme u Vás doma po telefonické dohodě.
logo
Objednávky zasíláme standardně. Doporučujeme objednat si knihy domů. Osobní převzetí do odvolání neposkytujeme.
Vykupujeme celé knihovny, sbírky a pozůstalosti. tel : 601118787. Vykupujeme u Vás doma po telefonické dohodě.

Co máme vědět o přípravě pokrmů : Technologie přípravy jídel, 1956

Název: Co máme vědět o přípravě pokrmů : Technologie přípravy jídel
Autor: Klimentová, Maryna
Nakladatel: Práce
Rok vydání: 1956
Počet stran: 360
Stav: výborný, přebal dobrý
Vazba: pevná
Kategorie: Kuchařky / Potraviny
389 Kč

Kategorie:

Pokračovat ve výběru zboží
Přejít do košíku
Košík
0