Zelinářská kuchyně : Podrobné návody, jak zužitkovati a upotřebiti všechny druhy zahradní i polní zeleniny v kuchyni ..., 1943
Název: | Zelinářská kuchyně : Podrobné návody, jak zužitkovati a upotřebiti všechny druhy zahradní i polní zeleniny v kuchyni ... |
Autor: | Soukup, Václav |
Nakladatel: | Č.A.T., Českomoravské akciové tiskařské a vydavatelské podniky |
Rok vydání: | 1943 |
Počet stran: | 250 |
Stav: | Horší, rozpadá se ,viz foto |
Vazba: | brož |
Kategorie: | Kuchařky / Potraviny |
Digitalizovaná tiráž: | VÁCLAV SOUKUP ZELINÁŘSKÁ KUCHYNENedoma Milan Podrobné návody, jak zužitkovati a upotřebiti všechny druhy zahradní i polní zeleniny v kuchyni. Přípravy pokrmových polévek, omáček, salátů i jiné úpravy pokrmů a předkrmů ze zeleniny. - Nakládání zeleniny do soll, octa, cukru a hořčice. Ukládání a sušení čerstvé zeleniny na zimu a různé jiné předpisy o dobrém zužitkování zeleniny. Páté, přepracované a rozmnožené vydání upravil s užitím nejnovějších a nejlepších pramenů STANISLAV SVOBODA 1943 Tiskem a nákladem C. A. T. Ceskomoravských akciových tiskařských a vydavatelských podniků v Praze. |
94 Kč