Technologie přípravy pokrmů pro 3. ročník středních odborných učilišť, učební obor kuchař - číšník, 1984
Název: | Technologie přípravy pokrmů pro 3. ročník středních odborných učilišť, učební obor kuchař - číšník |
Autor: | Brhlík, Eduard |
Autor: | Beránek, Jaromír |
Autor: | Klindová, Elena |
Autor: | Romaňuk, Juraj |
Nakladatel: | Merkur |
Rok vydání: | 1984 |
Počet stran: | 317 |
Stav: | viz foto |
Vazba: | pevná bez přebalu |
Kategorie: | Kuchařky / Potraviny |
Kategorie: | Učebnice |
Digitalizovaná tiráž: | Eduard Brhlík Juraj Romaňuk TECHNOLOGIE PŘÍPRAVY POKRMŮ pro III. ročník středních odborných učilišt učební obor kuchař - číšník zaměření kuchař a kuchař - číšník Ilustrovala Elena Klindová. Návrh obálky Václav Šimice. Graficky upravila Květa Kovářová. Lektorovali Ján Kollárik a Mikuláš Matejka. Ze slovenštiny přeložil ing. Jaromír Beránek. Vydal MERKUR v Praze v roce 1984 jako svou 1432. publikaci. 2. vydání (1. české vydání). Odpovědná redaktorka Ilona Hermanová. Technická redaktorka Jana Marešová. Vytiskl Tisk, knižní výroba, n. p., Brno, závod 2, Veveří 39. AA 21,155 (z toho 1,826 il.). VA 21,764. Tematická skupina 07/25. Náklad 12 000 výtisků 51-432-84 Váz. Kčs 27,50 4359 |
65 Kč