Českou poštou - platba předem - 120 Kč
Českou poštou - dobírka - 150 Kč
Slovensko -platba předem - 150 Kč
Košík
0
Vykupujeme celé knihovny, sbírky a pozůstalosti. tel : 601118787. Vykupujeme u Vás doma po telefonické dohodě.
logo
Vykupujeme celé knihovny, sbírky a pozůstalosti. tel : 601118787. Vykupujeme u Vás doma po telefonické dohodě.
náhled knihy - náhled knihy - náhled knihy - náhled knihy - náhled knihy -

Technologie přípravy pokrmů pro 3. ročník středních odborných učilišť, učební obor kuchař - číšník, 1984

Název: Technologie přípravy pokrmů pro 3. ročník středních odborných učilišť, učební obor kuchař - číšník
Autor: Brhlík, Eduard
Autor: Beránek, Jaromír
Autor: Klindová, Elena
Autor: Romaňuk, Juraj
Nakladatel: Merkur
Rok vydání: 1984
Počet stran: 317
Stav: viz foto
Vazba: pevná bez přebalu
Kategorie: Kuchařky / Potraviny
Kategorie: Učebnice
Digitalizovaná tiráž: Eduard Brhlík Juraj Romaňuk TECHNOLOGIE PŘÍPRAVY POKRMŮ pro III. ročník středních odborných učilišt učební obor kuchař - číšník zaměření kuchař a kuchař - číšník Ilustrovala Elena Klindová. Návrh obálky Václav Šimice. Graficky upravila Květa Kovářová. Lektorovali Ján Kollárik a Mikuláš Matejka. Ze slovenštiny přeložil ing. Jaromír Beránek. Vydal MERKUR v Praze v roce 1984 jako svou 1432. publikaci. 2. vydání (1. české vydání). Odpovědná redaktorka Ilona Hermanová. Technická redaktorka Jana Marešová. Vytiskl Tisk, knižní výroba, n. p., Brno, závod 2, Veveří 39. AA 21,155 (z toho 1,826 il.). VA 21,764. Tematická skupina 07/25. Náklad 12 000 výtisků 51-432-84 Váz. Kčs 27,50 4359
65 Kč

Kategorie:

Pokračovat ve výběru zboží
Přejít do košíku
Košík
0