Technologie přípravy pokrmů pro 2. ročník středních odborných učilišť učební obor kuchař-číšník, zaměření kuchař a kuchař-číšník, 1984
Název: | Technologie přípravy pokrmů pro 2. ročník středních odborných učilišť učební obor kuchař-číšník, zaměření kuchař a kuchař-číšník |
Autor: | Brhlík, Eduard |
Autor: | Beránek, Jaromír |
Autor: | Klindová, Elena |
Autor: | Romaňuk, Juraj |
Nakladatel: | Merkur |
Rok vydání: | 1984 |
Počet stran: | 244 |
Stav: | Dobrý |
Vazba: | pevná bez přebalu |
Kategorie: | Kuchařky / Potraviny |
Kategorie: | Učebnice |
Digitalizovaná tiráž: | Eduard Brhlík Juraj Romaňuk TECHNOLOGIE PŘÍPRAVY POKRMŮ pro II. ročník středních odborných učilišt učební obor kuchař-číšník zaměření kuchař a kuchař-číšník Ilustrovala Elena Klindová. Návrh obálky Václav Šimice. Graficky upravila Květa Kovářová. Lektorovali Ján Kollárik a Mikuláš Matejka. Ze slovenštiny přeložil ing. Jaromír Beránek. Vydal MERKUR v Praze v roce 1984 jako svou 1421. publikaci. 2. vydání (1. české vydání). Odpovědná redaktorka Ilona Hermanová. Technická redaktorka Jana Marešová. Vytiskl TISK, n. p., knižní výroba, závod 2, Veveří 39, Brno. AA 14,534 (z toho 0,130 il.). VA 15,078. Tematická skupina 07/25. Náklad 12 000 výtisků. 51-421-84 Váz. Kčs 19,50 4338 |
65 Kč