Českou poštou - platba předem - 120 Kč
Českou poštou - dobírka - 150 Kč
Slovensko -platba předem - 150 Kč
Košík
0
Vykupujeme celé knihovny, sbírky a pozůstalosti. tel : 601118787. Vykupujeme u Vás doma po telefonické dohodě.
logo
Vykupujeme celé knihovny, sbírky a pozůstalosti. tel : 601118787. Vykupujeme u Vás doma po telefonické dohodě.
náhled knihy - náhled knihy - náhled knihy - náhled knihy - náhled knihy - náhled knihy - náhled knihy -

Co dnes vařit? : Česká, vídeňská a francouzská kuchyně : 2100 jídelních lístků jednoduché, jemné a úsporné kuchyně, minutek, recepty pro velkou kuchyni i malou domácnost a 2030 receptů a návodů pro vaření, pečení a smažení, 1933

Název: Co dnes vařit? : Česká, vídeňská a francouzská kuchyně : 2100 jídelních lístků jednoduché, jemné a úsporné kuchyně, minutek, recepty pro velkou kuchyni i malou domácnost a 2030 receptů a návodů pro vaření, pečení a smažení
Autor: Hauserová, Olga
Autor: Hauserová, Božena
Nakladatel: Hynek Buchsbaum
Rok vydání: 1933
Počet stran: 415
Stav: viz foto
Vazba: pevná bez přebalu
Kategorie: Kuchařky / Potraviny
Digitalizovaná tiráž: Co dnes vařit? Česká, vídeňská a francouzská kuchyně 2100 jídelních lístků jednoduché, jemné a úsporné kuchyně, minutek, recepty pro velkou kuchyni i malou domácnost a 2030 receptů a návodů pro vaření, pečení a smažení Upravily Olga a Božena Hauserovy Vídeňská kuchyně je podle kuchařské knihy Hanse Ziegebeina a Julia Eckla, šéfů kuchyně velkých vídeňských hotelů 105 obrázků na 32 tabulkách a 90 obrázků v tekstu se čtyřmi lžičkami na měření Nakladatelství Hynka Buchsbauma v Moravské Ostravě-Přívoze 1933
944 Kč

Kategorie:

Pokračovat ve výběru zboží
Přejít do košíku
Košík
0