Co dnes vařit? : Česká, vídeňská a francouzská kuchyně : 2100 jídelních lístků jednoduché, jemné a úsporné kuchyně, minutek, recepty pro velkou kuchyni i malou domácnost a 2030 receptů a návodů pro vaření, pečení a smažení, 1933
Název: | Co dnes vařit? : Česká, vídeňská a francouzská kuchyně : 2100 jídelních lístků jednoduché, jemné a úsporné kuchyně, minutek, recepty pro velkou kuchyni i malou domácnost a 2030 receptů a návodů pro vaření, pečení a smažení |
Autor: | Hauserová, Olga |
Autor: | Hauserová, Božena |
Nakladatel: | Hynek Buchsbaum |
Rok vydání: | 1933 |
Počet stran: | 415 |
Stav: | viz foto |
Vazba: | pevná bez přebalu |
Kategorie: | Kuchařky / Potraviny |
Digitalizovaná tiráž: | Co dnes vařit? Česká, vídeňská a francouzská kuchyně 2100 jídelních lístků jednoduché, jemné a úsporné kuchyně, minutek, recepty pro velkou kuchyni i malou domácnost a 2030 receptů a návodů pro vaření, pečení a smažení Upravily Olga a Božena Hauserovy Vídeňská kuchyně je podle kuchařské knihy Hanse Ziegebeina a Julia Eckla, šéfů kuchyně velkých vídeňských hotelů 105 obrázků na 32 tabulkách a 90 obrázků v tekstu se čtyřmi lžičkami na měření Nakladatelství Hynka Buchsbauma v Moravské Ostravě-Přívoze 1933 |
944 Kč