Českou poštou - platba předem - 120 Kč
Českou poštou - dobírka - 150 Kč
Slovensko -platba předem - 150 Kč
Košík
0
Vykupujeme celé knihovny, sbírky a pozůstalosti. tel : 601118787. Vykupujeme u Vás doma po telefonické dohodě.
logo
Vykupujeme celé knihovny, sbírky a pozůstalosti. tel : 601118787. Vykupujeme u Vás doma po telefonické dohodě.
náhled knihy - náhled knihy - náhled knihy - náhled knihy - náhled knihy - náhled knihy - náhled knihy - náhled knihy - náhled knihy - náhled knihy -

Základní předpisy pro práci závodů veřejného stravování s komentářem, 1960

Název: Základní předpisy pro práci závodů veřejného stravování s komentářem
Autor: Procházka, Vladimír
Nakladatel: Vydavatelství vnitřního obchodu
Rok vydání: 1960
Počet stran: 96
Stav: Dobrý
Vazba: brož
Kategorie: Kuchařky / Potraviny
Kategorie: Právo
Digitalizovaná tiráž: Dr. Vladimir Procházka ZÁKLADNÍ PŘEDPISY PRO FRACI ZÁVODO VEREJNEHO STRAVOVANI S KOMENTAREM Na obálky ateltér Reklamního podniku státního obchodu v Praze. Vy- dalo Vydavatelsta sithto obchodu v Praze roku 1980. Hlavol redaktor 4. Petr Sommer. Odpovědná redaktorka Květa Besedová. Lektorovali V. Rdečaka dr. V. Peleška. Technický redaktor Antonín Brož T K 1, a. 9. * 150 Prace AA 54. VA 6.03. Tem. A. 30007-25. l D GL. 1. vyd Cena brož. 3,30 Kčs
200 Kč

Kategorie:

Pokračovat ve výběru zboží
Přejít do košíku
Košík
0