Českou poštou - platba předem - 120 Kč
Českou poštou - dobírka - 150 Kč
Slovensko -platba předem - 150 Kč
Košík
0
Vykupujeme celé knihovny, sbírky a pozůstalosti. tel : 601118787. Vykupujeme u Vás doma po telefonické dohodě.
logo
Vykupujeme celé knihovny, sbírky a pozůstalosti. tel : 601118787. Vykupujeme u Vás doma po telefonické dohodě.
náhled knihy - náhled knihy - náhled knihy - náhled knihy -

O labužnictví : fyziologie chuti, 1994

Název: O labužnictví : fyziologie chuti
Autor: BrillantSavarin, Jean Anthelme
Autor: Kuťáková, Eva
Autor: Monselet, Charles
Autor: Vimr, Vladimír
Autor: Zachystalová, Rafaela
Nakladatel: NLN, Nakladatelství Lidové noviny
ISBN: 80-7106-111-5
Rok vydání: 1994
Počet stran: 347
Stav: Dobrý
Vazba: pevná bez přebalu
Kategorie: Kuchařky / Potraviny
Digitalizovaná tiráž: ANTHELME BRILLAT-SAVARIN O LABUŽNICTVÍ Předmluvu napsal Charles Monselet Z francouzského originálu Physiologie du goût přeložila Rafaela Zachystalová Latinská jazyková spolupráce Eva Kuťáková Obálku a grafickou úpravu navrhl Vladimír Vimr V roce 1994 vydalo NLN, s.r.o. nakladatelství Lidové noviny Jana Masaryka 56, Praha 2 Odpovědný redaktor Petr Kovařík Vydání druhé, upravené Sazba Marcela Tobrmanová - ester's Vytiskly Tiskárny Vimperk, s.r.o. Doporučená cena včetně DPH 105 Kč Cena bez DPH 100 Kč
200 Kč

Kategorie:

Pokračovat ve výběru zboží
Přejít do košíku
Košík
0