O labužnictví : fyziologie chuti, 1994
| Název: | O labužnictví : fyziologie chuti |
| Autor: | BrillantSavarin, Jean Anthelme |
| Autor: | Kuťáková, Eva |
| Autor: | Monselet, Charles |
| Autor: | Vimr, Vladimír |
| Autor: | Zachystalová, Rafaela |
| Nakladatel: | NLN, Nakladatelství Lidové noviny |
| ISBN: | 80-7106-111-5 |
| Rok vydání: | 1994 |
| Počet stran: | 347 |
| Stav: | Dobrý |
| Vazba: | pevná bez přebalu |
| Kategorie: | Kuchařky / Potraviny |
| Digitalizovaná tiráž: | ANTHELME BRILLAT-SAVARIN O LABUŽNICTVÍ Předmluvu napsal Charles Monselet Z francouzského originálu Physiologie du goût přeložila Rafaela Zachystalová Latinská jazyková spolupráce Eva Kuťáková Obálku a grafickou úpravu navrhl Vladimír Vimr V roce 1994 vydalo NLN, s.r.o. nakladatelství Lidové noviny Jana Masaryka 56, Praha 2 Odpovědný redaktor Petr Kovařík Vydání druhé, upravené Sazba Marcela Tobrmanová - ester's Vytiskly Tiskárny Vimperk, s.r.o. Doporučená cena včetně DPH 105 Kč Cena bez DPH 100 Kč |
200 Kč