Českou poštou - platba předem - 120 Kč
Českou poštou - dobírka - 150 Kč
Slovensko -platba předem - 150 Kč
Košík
0
Vykupujeme celé knihovny, sbírky a pozůstalosti. tel : 601118787. Vykupujeme u Vás doma po telefonické dohodě.
logo
Vykupujeme celé knihovny, sbírky a pozůstalosti. tel : 601118787. Vykupujeme u Vás doma po telefonické dohodě.
náhled knihy - náhled knihy - náhled knihy - náhled knihy - náhled knihy - náhled knihy -

Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny, 1983

Název: Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny
Autor: Rakušanová, Jarmila
Autor: Barešová, Alena
Nakladatel: Státní zemědělské nakladatelství
Rok vydání: 1983
Počet stran: 238
Stav: Velmi dobrý
Vazba: pevná bez přebalu
Kategorie: Kuchařky / Potraviny
Poznámka: Věnování uvnitř
Digitalizovaná tiráž: DT 641.5 Rakušanová Jarmila OŠETŘOVÁNÍ A KUCHYŇSKÁ ÚPRAVA ZVĚŘINY 240 stránek 3 tabulky 44 obrázků Vydání první 1983, Praha 25,- Kčs, váz. Státní zemědělské nakladatelství 1 - 1 1 Sign. 1 Zrání zvěřiny Předpisy na úpravu Vlastnosti a složení zvěřiny Zacházení s úlovkem zvěřiny Konzervování - Přílohy. Publikace se za nejen kuchyňskou úpravou zvěřiny, ale podrobně popisuje i veškeré zacházení s ní, tj. vyvržení, uskladnění, stažení a úpravu kožky, moření a zrání zvěřiny. Předpisy jsou rozděleny na několik oddílů - polévky, vnitřnosti, studené pokrmy, hlavní jídla, která se opět dělí podle jednotlivých druhů zvěřiny, přičemž se berou v úvahu jen ty, které se u nás dosud vyskytují. Navíc jsou zařazeny i předpisy na různé méně obvyklé přílohy a omáčky, které lze ke zvěřině vhodně využít. Zvláštní kapitola je pak věnována nápojům.
89 Kč

Kategorie:

Pokračovat ve výběru zboží
Přejít do košíku
Košík
0