Předpisy pro radostné zavařování,
Název: | Předpisy pro radostné zavařování |
Autor: | M. Sandtnerová-Janků |
Nakladatel: | Koldi-Petosa |
Počet stran: | 15 |
Stav: | Dobrý |
Vazba: | sešit |
Kategorie: | Kuchařky / Potraviny |
Digitalizovaná tiráž: | Doklad kvality KOLDI-PETOSY Ceskoslovenský zkušební a výzkumný ústav pro domácí hospodaření zavedi objektivní zkoušení a značkování vý- robků, aby umožnil spotřebitelům roze- znávati kvalitní zboží. Po důkladném přezkoušení jak po stránce technické a praktické, tak i po stránce kvalitní a cenové přiznává svou značku dob- rým, hodnotným a nepředraženým vý- robkům, které i nadále stále kontroluje. KOLDI-PETOSA obdržela tuto značku pod číslem 34/1933. 12 ún Zobena a schváleno č.34 1933 ON... ZKUŠERNING A VÝZKUMNÝM OSTAVER D DOWACT HOSPODARENZ V PRAZE |
190 Kč