Českou poštou - platba předem - 120 Kč
Českou poštou - dobírka - 150 Kč
Slovensko -platba předem - 150 Kč
Košík
0
Vykupujeme celé knihovny, sbírky a pozůstalosti. tel : 601118787. Vykupujeme u Vás doma po telefonické dohodě.
logo
Vykupujeme celé knihovny, sbírky a pozůstalosti. tel : 601118787. Vykupujeme u Vás doma po telefonické dohodě.
náhled knihy - náhled knihy - náhled knihy - náhled knihy - náhled knihy - náhled knihy -

Mlékařství a sýrařství : pokyny k vědomostem o nabývání, složení, jakosti a vlastnostech (pravidelných i nepravidelných) mléka, dobývání smetany, másla, sýra a jiných výrobků, s dodatkem o zřizování společenstev ku zužitkování mléka, 1895

Název: Mlékařství a sýrařství : pokyny k vědomostem o nabývání, složení, jakosti a vlastnostech (pravidelných i nepravidelných) mléka, dobývání smetany, másla, sýra a jiných výrobků, s dodatkem o zřizování společenstev ku zužitkování mléka
Autor: Purghart, Richard
Nakladatel: A. Reinwart
Rok vydání: 1895
Počet stran: 80
Stav: Dobrý
Vazba: volné listy
Kategorie: Kuchařky / Potraviny
Kategorie: Chovatelství
Kategorie: Sběratelství
4 890 Kč

Kategorie:

Pokračovat ve výběru zboží
Přejít do košíku
Košík
0