Mlékařství a sýrařství : pokyny k vědomostem o nabývání, složení, jakosti a vlastnostech (pravidelných i nepravidelných) mléka, dobývání smetany, másla, sýra a jiných výrobků, s dodatkem o zřizování společenstev ku zužitkování mléka, 1895
Název: | Mlékařství a sýrařství : pokyny k vědomostem o nabývání, složení, jakosti a vlastnostech (pravidelných i nepravidelných) mléka, dobývání smetany, másla, sýra a jiných výrobků, s dodatkem o zřizování společenstev ku zužitkování mléka |
Autor: | Purghart, Richard |
Nakladatel: | A. Reinwart |
Rok vydání: | 1895 |
Počet stran: | 80 |
Stav: | Dobrý |
Vazba: | volné listy |
Kategorie: | Kuchařky / Potraviny |
Kategorie: | Chovatelství |
Kategorie: | Sběratelství |
Zboží již není v nabídce
Pokud máte o zboží zájem a chcete být informováni, až bude znovu v nabídce, můžete zadat poptávku zde