Českou poštou - platba předem - 120 Kč
Českou poštou - dobírka - 150 Kč
Slovensko -platba předem - 150 Kč
Košík
0
Vykupujeme celé knihovny, sbírky a pozůstalosti. tel : 601118787. Vykupujeme u Vás doma po telefonické dohodě.
logo
Vykupujeme celé knihovny, sbírky a pozůstalosti. tel : 601118787. Vykupujeme u Vás doma po telefonické dohodě.
náhled knihy - náhled knihy - náhled knihy - náhled knihy -

Lexikon aperitivů & digestivů: chuť, použití, recepty, 2006

Název: Lexikon aperitivů & digestivů: chuť, použití, recepty
Autor: Pehle, Tobias
Nakladatel: Rebo
ISBN: 80-7234-570-2
Rok vydání: 2006
Počet stran: 299
Stav: Velmi dobrý
Vazba: pevná bez přebalu
Kategorie: Kuchařky / Potraviny
Poznámka: top stav
Digitalizovaná tiráž: Lexikon aperitivů & digestivů Tobias Pehle a kolektiv ©2005 Rebo International b.v., Lisse, Nizozemsko ©2006 Rebo Productions CZ, spol. s r. o., Obchodní 106, Čestlice, 251 70 Dobřejovice www.rebo.cz Z německého originálu Kleine Lexikon der Aperitifs und Digestifs přeložila Mgr. Irena Šifaldová. Odborná spolupráce: Ing. Božena Fialková Jazyková spolupráce: Blanka Zahajská Redakce českého vydání: Hana Havlíčková, Jitka Slavíková Realizace obálky, sazba a příprava pro CTP: AdAm studio, Praha 1. vydání 2006 004101001 ISBN 80-7234-570-2 Všechna práva vyhrazena. Tato kniha ani její části nesmějí být roz množovány tiskem, fotokopiemi, počítačovými datovými soubory ani jiným způsobem bez předchozího písemného svolení vydavatele.
179 Kč

Kategorie:

Pokračovat ve výběru zboží
Přejít do košíku
Košík
0