Lexikon aperitivů & digestivů: chuť, použití, recepty, 2006
Název: | Lexikon aperitivů & digestivů: chuť, použití, recepty |
Autor: | Pehle, Tobias |
Nakladatel: | Rebo |
ISBN: | 80-7234-570-2 |
Rok vydání: | 2006 |
Počet stran: | 299 |
Stav: | Velmi dobrý |
Vazba: | pevná bez přebalu |
Kategorie: | Kuchařky / Potraviny |
Poznámka: | top stav |
Digitalizovaná tiráž: | Lexikon aperitivů & digestivů Tobias Pehle a kolektiv ©2005 Rebo International b.v., Lisse, Nizozemsko ©2006 Rebo Productions CZ, spol. s r. o., Obchodní 106, Čestlice, 251 70 Dobřejovice www.rebo.cz Z německého originálu Kleine Lexikon der Aperitifs und Digestifs přeložila Mgr. Irena Šifaldová. Odborná spolupráce: Ing. Božena Fialková Jazyková spolupráce: Blanka Zahajská Redakce českého vydání: Hana Havlíčková, Jitka Slavíková Realizace obálky, sazba a příprava pro CTP: AdAm studio, Praha 1. vydání 2006 004101001 ISBN 80-7234-570-2 Všechna práva vyhrazena. Tato kniha ani její části nesmějí být roz množovány tiskem, fotokopiemi, počítačovými datovými soubory ani jiným způsobem bez předchozího písemného svolení vydavatele. |
179 Kč