Upotřebení bramborů v kuchyni a předpisy levných bramborových jídel, 1940
Název: | Upotřebení bramborů v kuchyni a předpisy levných bramborových jídel |
Autor: | Dráb, Jaroslav |
Nakladatel: | vlastním nákladem |
Rok vydání: | 1940 |
Počet stran: | 32 |
Stav: | Dobrý |
Vazba: | brož |
Kategorie: | Kuchařky / Potraviny |
Digitalizovaná tiráž: | Spisy Výzkumných ústavů bramborářských v Něm. Brodě. Čis. 14. UPOTŘEBENÍ BRAMBORŮ V KUCHYNI a předpisy levných bramborových jídel. Napsal ING. JAROSLAV DRÁB, přednosta Ústavu pro pěstování a zužitkování bramborů výzkumných ústavů bramborářských v Německém Brodě. NĚMECKÝ BROD 1940. Vydáno nákladem Sboru pro posuzování jakosti stolních bramborů a bramborových výrobků při Výzkumných ústavech bramborářských v Něm. Brodě. Vytiskla „Novina", Něm. Brod. |
289 Kč