Českou poštou - platba předem - 120 Kč
Českou poštou - dobírka - 150 Kč
Slovensko -platba předem - 150 Kč
Košík
0
Vykupujeme celé knihovny, sbírky a pozůstalosti. tel : 601118787. Vykupujeme u Vás doma po telefonické dohodě.
logo
Vykupujeme celé knihovny, sbírky a pozůstalosti. tel : 601118787. Vykupujeme u Vás doma po telefonické dohodě.
náhled knihy - náhled knihy - náhled knihy - náhled knihy - náhled knihy - náhled knihy -

Upotřebení bramborů v kuchyni a předpisy levných bramborových jídel, 1940

Název: Upotřebení bramborů v kuchyni a předpisy levných bramborových jídel
Autor: Dráb, Jaroslav
Nakladatel: vlastním nákladem
Rok vydání: 1940
Počet stran: 32
Stav: Dobrý
Vazba: brož
Kategorie: Kuchařky / Potraviny
Digitalizovaná tiráž: Spisy Výzkumných ústavů bramborářských v Něm. Brodě. Čis. 14. UPOTŘEBENÍ BRAMBORŮ V KUCHYNI a předpisy levných bramborových jídel. Napsal ING. JAROSLAV DRÁB, přednosta Ústavu pro pěstování a zužitkování bramborů výzkumných ústavů bramborářských v Německém Brodě. NĚMECKÝ BROD 1940. Vydáno nákladem Sboru pro posuzování jakosti stolních bramborů a bramborových výrobků při Výzkumných ústavech bramborářských v Něm. Brodě. Vytiskla „Novina", Něm. Brod.
289 Kč

Kategorie:

Pokračovat ve výběru zboží
Přejít do košíku
Košík
0