Úprava ryb v kuchyni : jich zabíjení, vaření, dusení, pečení, smažení, nadívání, uzení, marinování, příprava na rošti i na rožni, v huspenině, v rosolu, na modro, na smetaně a pod. : rybí kotlety, krokety, karbanátky, pirohy, paštiky, risolky, roulady, saláty, polévky, párky, výtažky, fricassée, knedlíčky, puddingy, ragouts, filets atd., 1916
Název: | Úprava ryb v kuchyni : jich zabíjení, vaření, dusení, pečení, smažení, nadívání, uzení, marinování, příprava na rošti i na rožni, v huspenině, v rosolu, na modro, na smetaně a pod. : rybí kotlety, krokety, karbanátky, pirohy, paštiky, risolky, roulady, saláty, polévky, párky, výtažky, fricassée, knedlíčky, puddingy, ragouts, filets atd. |
Autor: | Bubeníček, Josef |
Nakladatel: | Zemědělské knihkupectví A. Neubert |
Rok vydání: | 1916 |
Počet stran: | 159 |
Stav: | Viz foto, rozlepuje se vazba |
Vazba: | brož |
Kategorie: | Kuchařky / Potraviny |
Digitalizovaná tiráž: | ÚPRAVA RYB V KUCHYNI. Jich zabíjení, vaření, dusení, pečení, smažení, nadívání, uzení, marinování, příprava na rošti i na rožni, v huspenině, v rosolu, na modro, na smetaně a pod. Rybí kotlety, krokety, karbanátky, pirohy, paštiky, risolky, roulady, saláty, polévky, párky, výtažky, fricassée, knedlíčky, puddingy, ragouts, filets atd. Napsal JOS. BUBENÍČEK. (Knihovny českých hospodyněk a dívek sv. 19.) V PRAZE 1916. ZEMEDÉLSKÉ KNIHKUPECTVÍ A. NEUBERT. |
Zboží již není v nabídce
Pokud máte o zboží zájem a chcete být informováni, až bude znovu v nabídce, můžete zadat poptávku zde