Tajemství babiččiny kuchyně : osvědčené a oblíbené recepty ze starých dobrých časů, 2004
| Název: | Tajemství babiččiny kuchyně : osvědčené a oblíbené recepty ze starých dobrých časů | 
| Autor: | Arnsperger, Irmela | 
| Nakladatel: | Reader's Digest Výběr | 
| ISBN: | 80-86196-88-7 | 
| Rok vydání: | 2004 | 
| Počet stran: | 352 | 
| Stav: | Velmi dobrý | 
| Vazba: | pevná bez přebalu | 
| Kategorie: | Kuchařky / Potraviny | 
| Digitalizovaná tiráž: | Z německého originálu Geheimnisse aus Omas Küche přeložily Jana Červenková a Helena Neborová Odborná spolupráce: Jiří Kanta Rejstřík sestavila: Miloslava Kučerková Redaktoři: Eva Mikolášková a Vlastimil Lapáček Korektorka: Klára Cabalková Výtvarný redaktor: Aleš Krejča Produkce: Silvie Ríhová Šéfredaktor: Jiří Hanuš Ředitel společnosti: Luboš Beniak Vydal Reader's Digest Vyběr, spol. s r. o., jako svou 63. knižní publikaci. Vydání první. 320 stran. Praha 2004 Copyright 2002 Verlag Das Beste GmbH- Stuttgart, Zürich, Wien Copyright © 2004 Reader's Digest Výběr, spol. s r. o., Praha Reader's Digest Výběr a logo Pegas jsou registrované ochranné známky The Reader's Digest Association, Inc., Pleasantville, New York, USA Předtisková příprava: ASTRON studio CZ, a.s., Praha Printed and bound by Partenaires Fabrication, Malesherbes, France Originál publikace Geheimnisse aus Omas Küche vydal Verlag Das Beste GmbH- Stuttgart, Zürich, Wien 2002 Autorka: Irmela Arnspergerová Redaktorky: Suzanne Koranyi-Esserová, Renate Mangoldová Výtvarný redaktor: Rudi K. F. Schmidt Pokud nám chcete své připomínky zaslat elektronickou poštou, pište na adresu knizni.redakce@vyber.cz Objednávky knih elektronickou poštou posílejte na adresu zakaznik@vyber.cz; můžete objednávat i telefonicky na čís- le 2 9677 9677 nebo za nižší poplatek na čísle 810 800 020 Navštivte nás i na internetových stránkách www.vyber.cz ISBN 80-86196-88-7 | 
            239 Kč
            
            
                      
                  
                              
                   
             
          






