Českou poštou - platba předem - 120 Kč
Českou poštou - dobírka - 150 Kč
Slovensko -platba předem - 150 Kč
Košík
0
Vykupujeme celé knihovny, sbírky a pozůstalosti. tel : 601118787. Vykupujeme u Vás doma po telefonické dohodě.
logo
Vykupujeme celé knihovny, sbírky a pozůstalosti. tel : 601118787. Vykupujeme u Vás doma po telefonické dohodě.
náhled knihy - náhled knihy - náhled knihy - náhled knihy - náhled knihy -

Úprava zajíce v kuchyni: návod pro hospodyně i kuchařky, jak levně a úspěšně mohou upravovati různé pokrmy z masa zaječího : dodatkem připojeno 20 vyzkoušených předpisů, jak králičí maso nejvhodněji za pokrm upraviti možno, 1903

Název: Úprava zajíce v kuchyni: návod pro hospodyně i kuchařky, jak levně a úspěšně mohou upravovati různé pokrmy z masa zaječího : dodatkem připojeno 20 vyzkoušených předpisů, jak králičí maso nejvhodněji za pokrm upraviti možno
Autor: Jedličková, Božena
Nakladatel: A. Reinwart
Rok vydání: 1903
Počet stran: 45
Stav: Dobrý
Vazba: sešit
Kategorie: Kuchařky / Potraviny
Digitalizovaná tiráž: Úprava zajíce v kuchyni. Návod pro hospodyně i kuchařky, jak levně a úspěšně mohou upravovati různé pokrmy z masa zaječího. 58 předpisů, jez dle nejlepších spisů kuchafských, jakož i z vlastních zkušeností upravila Božena Jedličková. Dodatkem pripojeno 20 vyzkoušených ptedpisů, jak králičí maso nejvhodněji za pokrm upraviti możno. KRAMSKA UENA NAKLADATELM ZVYŠENA, V PRAZE. Knihkupectví A. REINWA RT, nakladatelství. 1903. Za
Zboží již není v nabídce
Pokud máte o zboží zájem a chcete být informováni, až bude znovu v nabídce, můžete zadat poptávku zde

Kategorie:

Pokračovat ve výběru zboží
Přejít do košíku
Košík
0