Úprava zajíce v kuchyni: návod pro hospodyně i kuchařky, jak levně a úspěšně mohou upravovati různé pokrmy z masa zaječího : dodatkem připojeno 20 vyzkoušených předpisů, jak králičí maso nejvhodněji za pokrm upraviti možno, 1903
| Název: | Úprava zajíce v kuchyni: návod pro hospodyně i kuchařky, jak levně a úspěšně mohou upravovati různé pokrmy z masa zaječího : dodatkem připojeno 20 vyzkoušených předpisů, jak králičí maso nejvhodněji za pokrm upraviti možno |
| Autor: | Jedličková, Božena |
| Nakladatel: | A. Reinwart |
| Rok vydání: | 1903 |
| Počet stran: | 45 |
| Stav: | Dobrý |
| Vazba: | sešit |
| Kategorie: | Kuchařky / Potraviny |
| Digitalizovaná tiráž: | Úprava zajíce v kuchyni. Návod pro hospodyně i kuchařky, jak levně a úspěšně mohou upravovati různé pokrmy z masa zaječího. 58 předpisů, jez dle nejlepších spisů kuchafských, jakož i z vlastních zkušeností upravila Božena Jedličková. Dodatkem pripojeno 20 vyzkoušených ptedpisů, jak králičí maso nejvhodněji za pokrm upraviti możno. KRAMSKA UENA NAKLADATELM ZVYŠENA, V PRAZE. Knihkupectví A. REINWA RT, nakladatelství. 1903. Za |
Zboží již není v nabídce
Pokud máte o zboží zájem a chcete být informováni, až bude znovu v nabídce, můžete zadat poptávku zde