Zpracování masa pro 1. a 2. ročník středních odborných učilišť, 1985
Název: | Zpracování masa pro 1. a 2. ročník středních odborných učilišť |
Autor: | Kolda, Otakar |
Autor: | Zelinka, Karel |
Autor: | Horák, Petr |
Nakladatel: | SNTL |
Rok vydání: | 1985 |
Počet stran: | 126 |
Stav: | Velmi dobrý |
Vazba: | pevná bez přebalu |
Kategorie: | Biologie |
Kategorie: | Učebnice |
Kategorie: | Kuchařky / Potraviny |
Kategorie: | Řemesla |
Digitalizovaná tiráž: | OTAKAR KOLDA Ing. PETR HORÁK KAREL ZELINKA Zpracování masa pro 1. a 2. ročník středních odborných DT 637.51(075.3) Vydalo SNTL Nakladatelství technické literatury, n.p., Spálená 51, 113 02 Praha 1 v roce 1985, jako svou 9712. publikaci. Redakce literatury potravinářského průmyslu - odpovědná redaktorka Ing. Libuše Alterová. Vazbu navrhl Karel Míšek. - - Technická redaktorka Dana Břízová Vytiskl n.p. Mír 3, Opletalova 3, Praha 1 128 stran, 64 obrázků, 30 tabulek. Typové číslo L18-C1-II-84/85461. Vydání 2., nezměněné. Náklad 3200 výtisků. 16,10 AA, 16,58 VA. 05/126 Cena vázaného výtisku Kčs 18,- 506/23,858 Publikace je určena žákům 1. a 2. ročntku učebního oboru řezník a uzenář a bude i vhodnou pomuckou pro praxi 3953 04-807-85 Kčs 18,- |
Zboží již není v nabídce
Pokud máte o zboží zájem a chcete být informováni, až bude znovu v nabídce, můžete zadat poptávku zde