Českou poštou - platba předem - 120 Kč
Českou poštou - dobírka - 150 Kč
Slovensko -platba předem - 150 Kč
Košík
0
Vykupujeme celé knihovny, sbírky a pozůstalosti. tel : 601118787. Vykupujeme u Vás doma po telefonické dohodě.
logo
Vykupujeme celé knihovny, sbírky a pozůstalosti. tel : 601118787. Vykupujeme u Vás doma po telefonické dohodě.
náhled knihy - náhled knihy - náhled knihy - náhled knihy - náhled knihy - náhled knihy - náhled knihy - náhled knihy -

Zpracování masa pro 1. a 2. ročník středních odborných učilišť, 1985

Název: Zpracování masa pro 1. a 2. ročník středních odborných učilišť
Autor: Kolda, Otakar
Autor: Zelinka, Karel
Autor: Horák, Petr
Nakladatel: SNTL
Rok vydání: 1985
Počet stran: 126
Stav: Velmi dobrý
Vazba: pevná bez přebalu
Kategorie: Biologie
Kategorie: Učebnice
Kategorie: Kuchařky / Potraviny
Kategorie: Řemesla
Digitalizovaná tiráž: OTAKAR KOLDA Ing. PETR HORÁK KAREL ZELINKA Zpracování masa pro 1. a 2. ročník středních odborných DT 637.51(075.3) Vydalo SNTL Nakladatelství technické literatury, n.p., Spálená 51, 113 02 Praha 1 v roce 1985, jako svou 9712. publikaci. Redakce literatury potravinářského průmyslu - odpovědná redaktorka Ing. Libuše Alterová. Vazbu navrhl Karel Míšek. - - Technická redaktorka Dana Břízová Vytiskl n.p. Mír 3, Opletalova 3, Praha 1 128 stran, 64 obrázků, 30 tabulek. Typové číslo L18-C1-II-84/85461. Vydání 2., nezměněné. Náklad 3200 výtisků. 16,10 AA, 16,58 VA. 05/126 Cena vázaného výtisku Kčs 18,- 506/23,858 Publikace je určena žákům 1. a 2. ročntku učebního oboru řezník a uzenář a bude i vhodnou pomuckou pro praxi 3953 04-807-85 Kčs 18,-
Zboží již není v nabídce
Pokud máte o zboží zájem a chcete být informováni, až bude znovu v nabídce, můžete zadat poptávku zde

Kategorie:

Pokračovat ve výběru zboží
Přejít do košíku
Košík
0