Povšechné sýrařství : stručný návod ku výrobě sýrů měkkých, polotvrdých a tvrdých : zpracování mléka a výroba tvarohu : projednání o mikroorganismech a plísních, sýřidlech a jich účinku, jakož i o sýření, 1911
Název: | Povšechné sýrařství : stručný návod ku výrobě sýrů měkkých, polotvrdých a tvrdých : zpracování mléka a výroba tvarohu : projednání o mikroorganismech a plísních, sýřidlech a jich účinku, jakož i o sýření |
Autor: | Rosam, Antonín |
Nakladatel: | A. Reinwart |
Rok vydání: | 1911 |
Počet stran: | 40 |
Stav: | Dobrý |
Vazba: | sešit |
Kategorie: | Kuchařky / Potraviny |
Digitalizovaná tiráž: | POVŠECHNÉ SÝRAŘSTVÍ. Stručný návod ku výrobě sýrů měkkých, poloturdých a fvrdých. Zpracování mléka a výroba tvarohu. Po- jednání o mikroorganismech a plisnich, syřidlech a jich účinku, jakož i o sýření. Po způsobu vyučování v otázkách a odpovědích napsal A. Rosam. V PRAZE. KNIHKUPECTVÍ A. REINWART, NAKLADATELSTVÍ. Za 70 h, váz. v plátně IK 10 h. |
Zboží již není v nabídce
Pokud máte o zboží zájem a chcete být informováni, až bude znovu v nabídce, můžete zadat poptávku zde