Českou poštou - platba předem - 120 Kč
Českou poštou - dobírka - 150 Kč
Slovensko -platba předem - 150 Kč
Košík
0
Vykupujeme celé knihovny, sbírky a pozůstalosti. tel : 601118787. Vykupujeme u Vás doma po telefonické dohodě.
logo
Vykupujeme celé knihovny, sbírky a pozůstalosti. tel : 601118787. Vykupujeme u Vás doma po telefonické dohodě.
náhled knihy - náhled knihy - náhled knihy -

Povšechné sýrařství : stručný návod ku výrobě sýrů měkkých, polotvrdých a tvrdých : zpracování mléka a výroba tvarohu : projednání o mikroorganismech a plísních, sýřidlech a jich účinku, jakož i o sýření, 1911

Název: Povšechné sýrařství : stručný návod ku výrobě sýrů měkkých, polotvrdých a tvrdých : zpracování mléka a výroba tvarohu : projednání o mikroorganismech a plísních, sýřidlech a jich účinku, jakož i o sýření
Autor: Rosam, Antonín
Nakladatel: A. Reinwart
Rok vydání: 1911
Počet stran: 40
Stav: Dobrý
Vazba: sešit
Kategorie: Kuchařky / Potraviny
Digitalizovaná tiráž: POVŠECHNÉ SÝRAŘSTVÍ. Stručný návod ku výrobě sýrů měkkých, poloturdých a fvrdých. Zpracování mléka a výroba tvarohu. Po- jednání o mikroorganismech a plisnich, syřidlech a jich účinku, jakož i o sýření. Po způsobu vyučování v otázkách a odpovědích napsal A. Rosam. V PRAZE. KNIHKUPECTVÍ A. REINWART, NAKLADATELSTVÍ. Za 70 h, váz. v plátně IK 10 h.
Zboží již není v nabídce
Pokud máte o zboží zájem a chcete být informováni, až bude znovu v nabídce, můžete zadat poptávku zde

Kategorie:

Pokračovat ve výběru zboží
Přejít do košíku
Košík
0