Povšechné sýrařství : stručný návod ku výrobě sýrů měkkých, polotvrdých a tvrdých : zpracování mléka a výroba tvarohu : projednání o mikroorganismech a plísních, sýřidlech a jich účinku, jakož i o sýření, 1911
| Název: | Povšechné sýrařství : stručný návod ku výrobě sýrů měkkých, polotvrdých a tvrdých : zpracování mléka a výroba tvarohu : projednání o mikroorganismech a plísních, sýřidlech a jich účinku, jakož i o sýření |
| Autor: | Rosam, Antonín |
| Nakladatel: | A. Reinwart |
| Rok vydání: | 1911 |
| Počet stran: | 40 |
| Stav: | Dobrý |
| Vazba: | sešit |
| Kategorie: | Kuchařky / Potraviny |
| Digitalizovaná tiráž: | POVŠECHNÉ SÝRAŘSTVÍ. Stručný návod ku výrobě sýrů měkkých, poloturdých a fvrdých. Zpracování mléka a výroba tvarohu. Po- jednání o mikroorganismech a plisnich, syřidlech a jich účinku, jakož i o sýření. Po způsobu vyučování v otázkách a odpovědích napsal A. Rosam. V PRAZE. KNIHKUPECTVÍ A. REINWART, NAKLADATELSTVÍ. Za 70 h, váz. v plátně IK 10 h. |
Zboží již není v nabídce
Pokud máte o zboží zájem a chcete být informováni, až bude znovu v nabídce, můžete zadat poptávku zde