Českou poštou - platba předem - 120 Kč
Českou poštou - dobírka - 150 Kč
Slovensko -platba předem - 150 Kč
Košík
0
Vykupujeme celé knihovny, sbírky a pozůstalosti. tel : 601118787. Vykupujeme u Vás doma po telefonické dohodě.
logo
Vykupujeme celé knihovny, sbírky a pozůstalosti. tel : 601118787. Vykupujeme u Vás doma po telefonické dohodě.
náhled knihy - náhled knihy - náhled knihy - náhled knihy - náhled knihy - náhled knihy -

Vědecké základy konservování zelené píce, 1953

Název: Vědecké základy konservování zelené píce
Autor: Zubrilin, Aleksej Aleksejevič
Autor: Česká akademie zemědělských věd
Nakladatel: SZN
Rok vydání: 1953
Počet stran: 311
Stav: Dobrý
Vazba: sešit
Kategorie: Učebnice
Kategorie: Zemědělství
Poznámka: Stav viz foto.
Digitalizovaná tiráž: Prof. A. A. Zubrilin Vědecké základy konservování zelené píce Séfredaktor Antonin Volavka . Vedoucí a odpovědný redaktor Ing. Dr Václav Kratochvil Jazykový redaktor Dr Jan Binder Návrh obálky Ondřej Švarc Technický redaktor František Strnad 30104/28 49064/5/52/III/2 . Sazba 7. 3. 1953 . Vydání první Náklad 5000 výtisků . PAP 13,176, AA 27,83, VA 28,01 . Papir 222-20, 70X100 cm, 70 g Tisk 7. 10. 1953 Pismem borgis Excelsior vytiskla knihtiskem Brázda, tiskařské závody, n. p., Praha 4 % Cena brož. výt. Kčs 19,60, váz, Kčs 26,55 (1. 10. 1953) PUBLIKACE SZN ČíS. 113
259 Kč

Kategorie:

Pokračovat ve výběru zboží
Přejít do košíku
Košík
0