Ako konzervovať ovocie, zeleninu, mäso, 1989
Název: | Ako konzervovať ovocie, zeleninu, mäso |
Autor: | Kaščák, Ján Silvester |
Nakladatel: | Alfa |
Rok vydání: | 1989 |
Počet stran: | 351 |
Stav: | Dobrý |
Vazba: | pevná bez přebalu |
Kategorie: | Kuchařky / Potraviny |
Digitalizovaná tiráž: | Ako konzervovat OVocie, zeleninu, mäso MDT 641.4 Vydala Alfa, vydavatel'stvo technickej a ekonomickej literatúry, n. p., Bratislava, Hurbanovo nám. 3, v marci 1989 ako svoju 11 306. publikáciu Zodpovedná redaktorka prom. chem. Mária Demeterová Technická redaktorka Viktória Bauerová Laminovanú väzbu a grafickú úpravu navrhol Bruno Musil Vytlačili Nitrianske tlačiarne, z. p., Jašíkova 18, 949 50 Nitra 352 strán, 6 tabuliek; 18,74 AH, 19,09 VH 3. prepracované vydanie Náklad 40 000 výtlačkov 302 05 126 ISBN 80-05-00067-7 Kčs 36,- 510/21; 856 |
Zboží již není v nabídce
Pokud máte o zboží zájem a chcete být informováni, až bude znovu v nabídce, můžete zadat poptávku zde