Českou poštou - platba předem - 90 Kč
Českou poštou - dobírka - 150 Kč
Slovensko -platba předem - 150 Kč
Košík
0
Vykupujeme celé knihovny, sbírky a pozůstalosti. tel : 601118787. Vykupujeme u Vás doma po telefonické dohodě.
logo
Vykupujeme celé knihovny, sbírky a pozůstalosti. tel : 601118787. Vykupujeme u Vás doma po telefonické dohodě.
náhled knihy - náhled knihy - náhled knihy - náhled knihy - náhled knihy - náhled knihy - náhled knihy - náhled knihy - náhled knihy - náhled knihy -

Návody k provádění rozborů v cukrovarnické laboratoři, 1967

Název: Návody k provádění rozborů v cukrovarnické laboratoři
Autor: Friml, Miroslav
Nakladatel: Výzkumný ústav cukrovarnický
Rok vydání: 1967
Počet stran: 159
Stav: Zažloutlá, odřená, otrhaná, ušpiněná.
Vazba: brož
Kategorie: Kuchařky / Potraviny
Kategorie: Technické
Kategorie: Chemie
Kategorie: Zemědělství
Poznámka: Náklad 1 070 výtisků.
299 Kč

Kategorie:

Pokračovat ve výběru zboží
Přejít do košíku
Košík
0