Technologie přípravy pokrmů pro 2. ročník středních odborných učilišť učební obor kuchař-číšník, zaměření kuchař a kuchař-číšník, 1984
Název: | Technologie přípravy pokrmů pro 2. ročník středních odborných učilišť učební obor kuchař-číšník, zaměření kuchař a kuchař-číšník |
Autor: | Romaňuk, Juraj |
Autor: | Klindová, Elena |
Autor: | Beránek, Jaromír |
Autor: | Brhlík, Eduard |
Nakladatel: | Merkur |
Rok vydání: | 1984 |
Počet stran: | 244 |
Stav: | velmi dobrý, mírně omšelé desky, uvnitř lehce zvlněná |
Vazba: | Pevná s přebalem |
Kategorie: | Kuchařky / Potraviny |
Kategorie: | Učebnice |
Poznámka: | Náklad 12000 výtisků. |
Zboží již není v nabídce
Pokud máte o zboží zájem a chcete být informováni, až bude znovu v nabídce, můžete zadat poptávku zde