Zavařování ovoce, nakládání, konservování a výroba ovocných vín : Praktický návod, jak bez zbytečné přítěže se ovoce zavařuje, moderním způsobem konservuje, rosoly a marmelády vaří, kompoty připravují a ovoc. šťávy a vína po domácku vyrábí : Význam a výživnost ovoce, mezi 1901 a
Název: | Zavařování ovoce, nakládání, konservování a výroba ovocných vín : Praktický návod, jak bez zbytečné přítěže se ovoce zavařuje, moderním způsobem konservuje, rosoly a marmelády vaří, kompoty připravují a ovoc. šťávy a vína po domácku vyrábí : Význam a výživnost ovoce |
Autor: | Vlasáková, Julie |
Nakladatel: | Švíkal |
Rok vydání: | mezi 1901 a |
Počet stran: | 155 |
Stav: | Dobrý, mírně odřené hrany |
Vazba: | pevná bez přebalu |
Kategorie: | Kuchařky / Potraviny |
Kategorie: | Zemědělství |
Zboží již není v nabídce
Pokud máte o zboží zájem a chcete být informováni, až bude znovu v nabídce, můžete zadat poptávku zde