Českou poštou - platba předem - 120 Kč
Českou poštou - dobírka - 150 Kč
Slovensko -platba předem - 150 Kč
Košík
0
Vykupujeme celé knihovny, sbírky a pozůstalosti. tel : 601118787. Vykupujeme u Vás doma po telefonické dohodě.
logo
Vykupujeme celé knihovny, sbírky a pozůstalosti. tel : 601118787. Vykupujeme u Vás doma po telefonické dohodě.
náhled knihy - náhled knihy - náhled knihy - náhled knihy -

Zavařování ovoce, nakládání, konservování a výroba ovocných vín : Praktický návod, jak bez zbytečné přítěže se ovoce zavařuje, moderním způsobem konservuje, rosoly a marmelády vaří, kompoty připravují a ovoc. šťávy a vína po domácku vyrábí : Význam a výživnost ovoce, mezi 1901 a

Název: Zavařování ovoce, nakládání, konservování a výroba ovocných vín : Praktický návod, jak bez zbytečné přítěže se ovoce zavařuje, moderním způsobem konservuje, rosoly a marmelády vaří, kompoty připravují a ovoc. šťávy a vína po domácku vyrábí : Význam a výživnost ovoce
Autor: Vlasáková, Julie
Nakladatel: Švíkal
Rok vydání: mezi 1901 a
Počet stran: 155
Stav: Dobrý, mírně odřené hrany
Vazba: pevná bez přebalu
Kategorie: Kuchařky / Potraviny
Kategorie: Zemědělství
Zboží již není v nabídce
Pokud máte o zboží zájem a chcete být informováni, až bude znovu v nabídce, můžete zadat poptávku zde

Kategorie:

Pokračovat ve výběru zboží
Přejít do košíku
Košík
0