O labužnictví : fyziologie chuti, 1994
Název: | O labužnictví : fyziologie chuti |
Autor: | BrillantSavarin, Jean Anthelme |
Autor: | Kuťáková, Eva |
Autor: | Monselet, Charles |
Autor: | Vimr, Vladimír |
Autor: | Zachystalová, Rafaela |
Nakladatel: | NLN, Nakladatelství Lidové noviny |
ISBN: | 80-7106-111-5 |
Rok vydání: | 1994 |
Počet stran: | 347 |
Stav: | Dobrý, silně zažloutlé listy |
Vazba: | pevná bez přebalu |
Kategorie: | Kuchařky / Potraviny |
Kategorie: | Hobby / Domov |
Kategorie: | Kuchařky / Potraviny |
Kategorie: | Populární |
Poznámka: | Fyziologie chuti - Kniha milovníků dobrých jídel |
Zboží již není v nabídce
Pokud máte o zboží zájem a chcete být informováni, až bude znovu v nabídce, můžete zadat poptávku zde