Českou poštou - platba předem - 120 Kč
Českou poštou - dobírka - 150 Kč
Slovensko -platba předem - 150 Kč
Košík
0
Vykupujeme celé knihovny, sbírky a pozůstalosti. tel : 601118787. Vykupujeme u Vás doma po telefonické dohodě.
logo
Vykupujeme celé knihovny, sbírky a pozůstalosti. tel : 601118787. Vykupujeme u Vás doma po telefonické dohodě.
náhled knihy - náhled knihy - náhled knihy - náhled knihy - náhled knihy - náhled knihy - náhled knihy - náhled knihy - náhled knihy - náhled knihy - náhled knihy -

Technologie přípravy pokrmů pro 2. ročník středních odborných učilišť učební obor kuchař-číšník, zaměření kuchař a kuchař-číšník, 1984

Název: Technologie přípravy pokrmů pro 2. ročník středních odborných učilišť učební obor kuchař-číšník, zaměření kuchař a kuchař-číšník
Autor: Romaňuk, Juraj
Autor: Klindová, Elena
Autor: Beránek, Jaromír
Autor: Brhlík, Eduard
Nakladatel: Merkur
Rok vydání: 1984
Počet stran: 244
Stav: velmi dobrý, mírně omšelé desky, uvnitř lehce zvlněná
Vazba: Pevná s přebalem
Kategorie: Kuchařky / Potraviny
Kategorie: Učebnice
Poznámka: Náklad 12000 výtisků.
Zboží již není v nabídce
Pokud máte o zboží zájem a chcete být informováni, až bude znovu v nabídce, můžete zadat poptávku zde

Kategorie:

Pokračovat ve výběru zboží
Přejít do košíku
Košík
0